⭐️ UUS! LASTE MASSAAŽ

Alles kasvava keha tasakaalukat arengut aitab toetada lastemassaaž. Vaid 20 minutilised seansid aitavad toetada beebi eakohast füüsilist ja vaimset arengut ning leevendada gaasivalusid.

Massaaž aitab vähendada lihaspingeid, normaliseerib lihastoonust, parandab liigeste liikuvust ning aitab kaasa beebi motoorsele arengule. Lisaks mõjub soodsalt söögiisule, stimuleerib seedimist ja kiirendab ainevahetust.

Beebi vanus: 1 kuu kuni 1,5 a.

Kaasa palume võtta oma lina/tekike. Kohale tulla vähemalt 10 minutit varem ja jälgida, et laps ei oleks söömata, kuid võimalusel võiks viimasest söömisest olla möödas u. 30 minutit.

Broneeri aeg Lasnamäele

LASTE VÕIMLEMISTUNNID  MUSTAMÄEL

Võimlemistundides, veedame koos lastega mõnusalt aega ja õpetame nad juba maast madalast liikumist armastama. Teeme lastele massaaži, võimleme, kukerpallitame, mürame ja jagame kogemusi. NB! Ka lapsevanemal on soovitatav riietuda mugavalt, et saaks vajadusel kasvõi kukerpalli teha. Hind: 10€

5 põhjust, miks tulla oma lapsega võimlema:

  1. Sportlikud ja tervislikud eluviisid saavad alguse juba maast-madalast.
  2. Lapsed naudivad liikumist ja oma kehaliste võimete arendamist.
  3. Võimlemine soodustab lapse kehalist kui ka vaimset arengut.
  4. Võimlemine on lapse ja vanema läheduse saavutamine puudutuste ja suhtlemise teel.
  5. Lapse harjumuste, oskuste ja tulevase elustiili kujundamisel on regulaarne võimlemine üheskoos lapsega väga hea abiline.
2-4 kuused
5-8 kuused
9-12 kuused beebid
1-1.5 aastased lapsed

LASTE FÜSIOTERAAPIA

Füsioterapeut oskab hinnata lapse füüsilist arengut ning kavandada aktiivseid tegevusi ja harjutusi nii, et need toetaksid lapse arengut. Füsioterapeut tegeleb iga lapsega individuaalselt, mille käigus toimub lapse seisundi hindamine, lapsevanema  nõustamine, vajadusel individuaalse harjutukava koostamine iseseisvaks harjutamiseks kodustes tingimustes. Füsioteraapia abil saab lapse arengut toetada järgmiste terviseprobleemide puhul: mahajäämus füüsilises arengus, lihaste liigne toonus jne.

Broneeri aeg Mustamäele

FÜSIOTERAAPIA KODUVISIIT

Füsioterapeudi külastamine võib teinekord osutuda logistiliselt keerukaks, Laste riietamine, transport ja muu ettevalmistus võib olla stressirohke nii vanemale kui ka lapsele. Tulemusena on füsioterapeudi vastuvõtul saadud kogemus ka märkimisväärselt vähem tulemusrohke.

ABC teraapia pakub peredele, kes eelistaksid keskenduda logistika asemel füsioteraapiale ja lapse arengule võimalust füsioterapeudi vastuvõtuks ka kodustes tingimustes.

Broneeri koduvisiit 30 min

TEGEVUSTERAAPIA

Tegevusteraapia on: inimese füüsilise ja psüühilise seisundi mõjutamine eesmärgipäraselt valitud tegevuste kaudu, et taastada inimese võime iseseisvalt toime tulla igapäevatoimetustega.

Kui inimese toimetulek on haiguse või õnnetuse tõttu saanud kahjustada, võib olla suureks abiks harjutamine koos tegevusterapeudiga, et taastada toimetulekuvõime. Näiteks hügieenitoimingud, riietumine, söömine jne. Mida tegevusterapeut teeb? Viib läbi erinevaid tegevusi koos kliendiga. Lisaksvalib ja soovitab tegevusterapeut abivahendeid ja õpetab neid kasutama ning hooldama.

Broneeri aeg